ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ρολά Ασφαλείας

Διάτρητα ρολά ασφαλείας Ανοικτού Τύπου

Τα ρολά ανοικτού τύπου με διάτρηση είναι κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους, όπου θέλουμε να συνδυάσουμε τη δυνατότητα προβολής του χώρου της επιχείρησης και τη μέγιστη ασφάλεια.

Δικτυωτά ρολά ασφαλείας Ανοικτού Τύπου

Τα δικτυωτά ρολά είναι κατάλληλα για κάθε είδους καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους.

Προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεστε και παράλληλα το μέγιστο δυνατό φωτισμό και αερισμό. Κατασκευάζονται από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου διαμέτρου 8mm. Τα δικτυωτά ρολά διατίθενται σε 3 τύπους: "Μεγάλο Μάτι", "Μεσαίο Μάτι" και "Μικρό Μάτι". Η αντοχή του ρολού αυξάνεται από το "Μεγάλο Μάτι" προς το "Μικρό Μάτι".

Ρολά κλειστού τύπου

Τα ρολά γκαραζόπορτες κλειστού τύπου είναι κατάλληλα για καταστήματα, χώρους στάθμευσης, αποθήκες, βιομηχανίες κ.λπ. Κατασκευάζονται από γαλβανισμένο εν θερμώ χάλυβα. Υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας. Το τελευταίο προφίλ του ρολού που εφάπτεται στο έδαφος είναι ενισχυμένο για περισσότερη στιβαρότητα και προσαρμόζεται σε αυτό ειδικό λάστιχο για μέγιστη στεγανότητα.

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια. Τα ρολά διατίθενται σε πολλά χρώματα και βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή για αντοχή στη διάβρωση.

Τα προφίλ κλειστού και ανοικτού τύπου μπορούν να συνδυαστούν για την κατασκευή ενός ρολού ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Ρολά καταστημάτων τιμές προσφοράς απο:

650€ +φπα

Γκαραζόπορτες τιμές προσφοράς απο:

650€ +φπα

Γκαραζόπορτες

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες

Χαρακτηριστικό του υψηλού βαθμού ασφαλείας των μονοκόμματων γκαραζοπορτών είναι τα ευέλικτα προστατευτικά καλύμματα πάνω από τους βραχίονες μοχλού και οι πλαστικές ράβδοι μεταξύ φύλλου πόρτας και πλαισίου. Μειώνουν τον κίνδυνο πιασίματος και τραυματισμού.

Η μοναδική περιστροφική ασφάλεια των μονοκόμματων γκαραζόπορτων στερεώνει τις γωνίες των φύλλων της πόρτας στο πλαίσιο και έτσι κλειδώνει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από ό,τι οι συμβατικές κλειδαριές με ράβδο.

Το άνοιγμα της πόρτας με λοστό καθίσταται πρακτικά αδύνατο. Με έναν προαιρετικό πρόσθετο εξοπλισμό που μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα μόνοι σας, η πόρτα κλειδώνει και πάνω.

Σπαστές γκαραζόπορτες

Οι σπαστές πόρτες ανοίγουν κατακόρυφα προς τα πάνω και αναρτώνται από την οροφή προς εξοικονόμηση χώρου. Η κατασκευαστική αυτή αρχή σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τον χώρο εντός και προ του γκαράζ για στάθμευση.
Οι σπαστές γκαραζόπορτες με αυτοματισμό είναι απαραβίαστες - οι απρόσκλητοι επισκέπτες βγαίνουν χαμένοι. Όταν η γκαραζόπορτα είναι κλειστή, η αρπάγη κλειδώνει αμέσως αυτόματα και ερμητικά στον οδηγό του μηχανισμού, κάνοντας την παραβίαση με λοστό αδύνατη. Το σύστημα αυτό λειτουργεί μηχανικά και επομένως λειτουργεί και χωρίς την τροφοδοσία ρεύματος.

Αυλόπορτες - Καγκελόπορτες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικών αυλόπορτων και κιγκλιδωμάτων σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Οι αυλόπορτες και τα κιγκλιδώματα κατασκευάζονται κατά παραγγελία στις διαστάσεις, στο σχέδιο και στο χρώμα που επιθυμείτε.

Επιπλέον αναλαμβάνουμε την προμήθεια και τοποθέτηση των μηχανισμών κίνησης για τις συρόμενες ή ανοιγόμενες αυλόπορτες.

 • Συρόμενη καγκελόπορτα με μηχανισμό
 • Καγκελόπορτα με ανοιγόμενο δίφυλλο μηχανισμό

Οικιακά ρολά

Πλήρως σφραγισμένα οικιακά ρολά μονώνουν τα σπίτια και τα διαμερίσματα από τη θερμότητα και τον θόρυβο.Εγκατεστημένα με ισχυρές συνδέσεις ώστε να μην ανασηκώνονται, για την αποτροπή πιθανών διαρρήξεων.

Όταν είναι κλειστά, εγγυώνται πλήρη συσκότιση. Με τις περσίδες σε κλίση, φιλτράρουν το φως του ήλιου.

Μηχανισμοί θυρών

Συρόμενες αυλόπορτες

Οι μηχανισμοί για συρόμενες αυλόπορτες διατίθενται σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις και περιλαμβάνουν μηχανισμούς για την κίνηση μιας απλής οικιακής πόρτας μέχρι την κίνηση βιομηχανικών θυρών πολύ μεγάλου βάρους (μέχρι 3.500 KG) και με μεγάλη συχνότητα χρήσης.

Ανοιγόμενες αυλόπορτες

Κεντρικού ρολού

Κεντρικός κινητήρας ρολού ACM για άξονα Φ60/Φ76

Τα κεντρικά μοτέρ ρολού είναι ο συνηθέστερος και οικονομικότερος τρόπος για την ηλεκτροκίνηση ρολών ασφαλείας με άξονα με σπειροειδή ελατήρια. Τοποθετούνται στο μέσο του άξονα και είναι κατάλληλα για ρολά καταστημάτων, γκαράζ κ.λπ. με μεσαία συχνότητα χρήσης. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα μοντέλα ανάλογα με το βάρος του ρολού.

Αναλαμβάνουμε εκτός από την προμήθεια των κεντρικών μοτέρ και την τοποθέτησή τους σε υπάρχοντα χειροκίνητα ρολά καθώς επίσης και την επισκευή/αντικατάστασή τους.

- Κατάλληλα για ρολά μεσαίου βάρους και για μεσαία συχνότητα χρήσης.
- Ενσωματωμένοι τερματικοί διακόπτες για αυτόματο σταμάτημα του ρολού όταν κλείνει ή ανοίγει εντελώς.
- Ενσωματωμένο ηλεκτρόφρενο για σταθεροποίηση του ρολού σε οποιαδήποτε θέση και για προστασία παραβίασής του.
- Μηχανισμός αποσύμπλεξης με ντίζα για χειροκίνητη λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
- Μονοφασική παροχή 220V.


Μοτέρ οροφής

DEXO PRO 800/1000 RTS

Τα μοτέρ οροφής αποτελούν μια λύση ποιότητας και μέγιστης αντοχής για τις ανάγκες της γκαραζόπορτας. Προορίζονται τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική - βιομηχανική χρήση. Τοποθετούνται στην οροφή και έτσι σας εξοικονομούν ωφέλιμο χώρο για κίνηση και αποθήκευση. Η απουσία λαμπτήρα στον χώρο της γκαραζόπορτας δεν αποτελεί πρόβλημα.

Το ενσωματωμένο φως που διαθέτουν τα εν λόγω μοτέρ ενεργοποιείται αυτόματα με το άνοιγμα της πόρτας. Ασφάλεια - αποφυγή ατυχήματος: Όλα τα μοτέρ διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης εμποδίου και αυτομάτως η κίνηση αντιστρέφεται με αποτέλεσμα η πόρτα να κινείται προς τα πάνω (ανοίγει). Σε περίπτωση διακοπής της παροχής ρεύματος τα μοτέρ είναι εξοπλισμένα με σύστημα απασφάλισης ώστε να επιτρέπεται η χειροκίνητη λειτουργία της πόρτας.

Σωληνωτά μοτέρ για οικιακά ρολά

Τα σωληνωτά μοτέρ χρησιμοποιούνται κυρίως στα οικιακά ρολά και επιλέγονται συνήθως για λόγους οικονομίας και εξοικονόμησης χώρου. Η δυνατότητα έλξης τους φτάνει μέχρι και τα 350Kg και με ροπή που μπορεί να φτάσει έως και τα 230ΝΜ. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος μπορούν να λειτουργήσουν χειροκίνητα.

Μοτέρ Γκαραζόπορτας & Ρολών τιμές προσφοράς απο:

280€ +φπα

Πτυσσόμενα κάγκελα

Τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι κατάλληλα για πόρτες, παράθυρα, μπαλκονόπορτες και αποτελούν ιδανική λύση για την αντικλεπτική προστασία των κατοικιών, αφού συνδυάζουν ασφάλεια, μέγιστο αερισμό - φωτισμό και χαμηλό κόστος.

Η ποιότητα κατασκευής τους προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας αφού αποτελούνται από μασίφ γαλβανισμένες βέργες βαρέως τύπου. Ο σχεδιασμός τους είναι εργονομικός και επιτρέπει την περιστροφή του κάγκελου 180 μοίρες, όταν είναι μαζεμένο, γύρω από τον άξονα στήριξης ώστε να απομακρύνεται από το άνοιγμα και να εξασφαλίζεται έτσι ο μέγιστος δυνατός χώρος διέλευσης.

Διατίθενται σε ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων κατόπιν παραγγελίας.

Χαρακτηριστικά:

 • Κατασκευή από μασίφ χαλύβδινες γαλβανισμένες βέργες
 • Βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή σε ποικιλία χρωμάτων
 • Διαθέτουν ραουλόδρομο στο πάνω μέρος του ανοίγματος για εύκολο χειρισμό και κινητό οδηγό στο κάτω μέρος για ελεύθερη διέλευση χωρίς εμπόδια.
 • Διαθέτουν κλειδαριά ασφαλείας 3 σημείων.
 • Τοποθετείται εύκολα.
 • Πρακτική λειτουργία χωρίς απαιτήσεις συντήρησης.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

 • Μονή θωράκιση

  - Εξωτερική επένδυση
  - Εξωτερικό φύλλο από ηλεκτρογαλβανισμένο ατσάλι
  - Εσωτερική ενίσχυση
  - Εσωτερική επένδυση
  - Έλασμα στήριξης κλειδαριάς
  - Προστατευτικό έλασμα κλειδαριάς από μαγγάνιο
  - Κλειδαριά
  - Εκτροπέας ελεγχόμενου ανοίγματος
  - Μάνδαλο ελεγχόμενου ανοίγματος
  - Εκτροπέας
  - Έλασμα αδιαπέραστο από ρεύματα αέρα (ανεμοφράκτης)
  - Διακοσμητική κορνίζα (προαιρετική)
  - Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες και στους 3 άξονες
  - Σταθερά έμβολα
  - Κάσα από ηλεκτρογαλβανισμένο ατσάλι
  - Ψευτοκάσα από ηλεκτρογαλβανισμένο ατσάλι (προαιρετική)

 • Διπλή θωράκιση

  - Εξωτερική επένδυση
  - Εξωτερικό φύλλο από ηλεκτρογαλβανισμένο ατσάλι
  - Εσωτερική ενίσχυση
  - Εσωτερική μόνωση
  - Εσωτερικό φύλλο από ηλεκτρογαλβανισμένο ατσάλι
  - Εσωτερική επένδυση
  - Έλασμα στήριξης κλειδαριάς
  - Προστατευτικό έλασμα κλειδαριάς από μαγγάνιο
  - Κλειδαριά
  - Κλειδαριά υπηρεσίας/Μάνδαλο ασφαλείας
  - Μάνδαλο ασφαλείας
  - Διπλός εκτροπέας
  - Ηχομονωτικό έλασμα αδιαπέραστο από ρεύματα αέρα
  - Τσιμούχα
  - Διακοσμητική κορνίζα (προαιρετική)
  - Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες και στους 3 άξονες
  - Σταθερά έμβολα
  - Κάσα από ηλεκτρογαλβανισμένο ατσάλι
  - Ψευτοκάσα από ηλεκτρογαλβανισμένο ατσάλι (προαιρετική)

Προϊόντα οδικής ασφάλειας & στάθμευσης

Προστατεύουν τους ιδιωτικούς χώρους από παράνομη είσοδο και στάθμευση οχημάτων και ασφαλίζουν έναντι κλοπής το όχημα σας όταν έχετε παρκάρει. Απαγορεύουν το παρκάρισμα μπροστά από πόρτες που οδηγούν σε χώρους φόρτωσης εμπορευμάτων.

Ταυτόχρονα προστατεύουν το κτίριο από προσπάθειες διάρρηξης με τρακάρισμα της πόρτας. Με την μπάρα κατεβασμένη τα αυτοκίνητα και οι πεζοί διέρχονται ελεύθερα από πάνω τους.

Το πολύ μικρό ύψος που καταλαμβάνει στην θέση αυτή (λιγότερο από 6cm) επιτρέπει την άνετη διέλευση και στα χαμηλότερα οχήματα.

Όλες οι αναδιπλούμενες μπάρες κλειδώνουν με ειδικό λουκέτο που περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Οι ισχυρές αρθρωτές βάσεις με στρογγυλεμένα άκρα και προτρυπημένες θέσεις στερέωσης διασφαλίζουν λειτουργικότητα και γρήγορη εγκατάσταση.