ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..

Η MARDOORS  ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα στο χώρο των κατασκευών το 2013 με βάση το Ίλιον Αττικές κι έκτοτε προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με αποτελεσματικότητα, συνέπεια και αξιοπιστία σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

H ΜΑRDOOR κατασκευάζει, διανέμει κι εγκαθιστά:

  • Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού αναλαμβάνει την παράδοση και τοποθέτηση σε:

  • Ρολά Ασφαλείας
  • Γκαραζόπορτες
  • Αυτοματισμούς Θυρών
  • Πόρτες Πυρασφάλειας
  • Ειδικές Πόρτες και
  • Συστήματα Παρκινγκ.

Με καθήκον τη διανομή ασφαλών προϊόντων και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, εξασφαλίζουμε την ικανοποίηση των πελατών μας και την αύξηση των συνεργατών μας διαθέτοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών ιδανικά για οικιακά, εμπορικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα. Με εξαιρετικές μεθόδους και χρόνους και μέσα από την ανάπτυξη που έχει επιτευχθεί με μία σειρά σημαντικών έργων και συνεργασιών, η MARDOORS μπορεί με βεβαιότητα να ισχυριστεί ότι αποτελεί έναν υπεύθυνο συνεργάτη και μία αξιόπιστη κι ευέλικτη λύση για τον πελάτη.

Όλα μας τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας και συνοδεύονται από γραπτή τριετή εγγύηση. Η μεγάλη πείρα του προσωπικού μας στους αυτοματισμούς, μας δίνει την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο κατανοώντας πλήρως τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας. Στόχος της εταιρίας μας είναι η ασφάλειά σας και η άριστη εξυπηρέτηση σας, για αυτο το λόγο το προσωπικό μας βρίσκετε δίπλα σας και είναι σε θέση να σας δώσει χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες για οτιδήποτε χρειαστείτε αλλά και να σας δώσει την καλύτερη λύση για μία οικονομική και αξιόπιστη αγορά.

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

Σας ευχαριστούμε όλους για τα απο καρδιάς λόγια σας !!

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ